Persondatapolitik

Persondatapolitik All-kool ApS
Vi opdatere vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger på grund af EU´s nye General Data Protection Regulations (GDPR), som træder i kraft den 25. maj 2018 i hele EU.
Efter persondataloven har du en række rettigheder. Du skal ikke gøre noget i forhold til de nye regler.
Når du bestiller en håndværker / handler med os, indsamler vi oplysninger om dig, som du selv angiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, cvr-nummer. Formålet hermed er, at vi kan rådgive og servicere dig bedst muligt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder administrere dine rettigheder.
Oplysninger om dine køb registrer vi også for at overholde lovkrav til bogføring og regnskab.
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer videregives til vores medarbejdere, så de kan betjene dig bedst muligt. Oplysningerne kan måske også blive videregivet til forhandler/producent samt dennes transportør.
Vi sikrer at dine personlige oplysninger altid beskyttes af os, og at behandlingen overholder både databeskyttelsesregler, interne retningslinjer og rutiner.
Vi gemmer dine data i 5 regnskabsår af forretningsmæssige hensyn og med henblik på at betjene dig bedst muligt, hvorefter de slettes.
Du har altid mulighed for at få oplyst eller slettet dine personlige oplysninger, vi har registreret om dig. Vi kan kontaktes på telefonnummer 70223570 eller e-mailadresse : info@all-kool.dk
Du kan læse mere om personloven på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk
Persondatapolitik, version 1 af 25.09.2018.